Bedrijfsprofiel:

Johan Deliën vof is een groothandel die zich richt op horeca, bedrijfskantines, grootverbruikers, scholen, verenigingen, buurthuizen en ook op iedereen die”iets te vieren “ heeft.
Onze troeven zijn: Service,persoonlijke benadering,kwaliteit,totaal assortiment, creativiteit, ondersteuning.
Uw order wordt met de meeste zorg en volgens de norm van de HACCP bereid en bij u afgeleverd op de afgesproken dag.
Afhalen kan ook tijdens kantoor uren of op afspraak. We vragen u uw bestelling dan van te voren op te geven zodat wij kunnen zorgen dat hij klaar staat als u komt.

Openingstijden: maandag t.e.m. vrijdag van 08.00-17.00 uur of op afspraak.
Nog vragen: Bel, fax of mail ons dan krijgt u per omgaande een antwoord op uw vragen.

Historie:

In 1965 begonnen in de Berkelstraat Rotterdam Kralingen met een bakkerij oorspronkelijk onder de vleugels van bakkerij van Dijk van Hans van Zuylen en al spoedig zelfstandig.
Het assortiment werd gestaag uitgebreid zodat de bakkerswinkel een mini buurtwinkel werd. Rond 1975 zijn we begonnen met het bezorgen van de boodschappen aanvankelijk slechts naar de particulieren in de buurt wat zich weldra uitbreidde naar instellingen (opvang daklozen bijvoorbeeld) naar scholen (Libanon Lyceum bijvoorbeeld) en ondernemingen als bedrijfskantines en ook volkstuincomplexen.
In 1985 gingen we een samenwerking aan met Hordijk Drankenhandel wat geen succes werd aangezien dat bedrijf 1 jaar later failliet ging. Via een doorstart in een nissenhut naast de firma Hardeman in Schiedam hebben we ons teruggeknokt en zo zijn we in 1990 in de Spaanse Polder in de Graafstroomstraat terecht gekomen waar we tot december 2009 gevestigd zijn geweest. In december 2009 zijn we verhuisd naar Delft, Ampéreweg 5 2627 BG waar we samenwerken met de firma Rustfood en Rust partyverhuur. Hierdoor kunnen wij onze relaties een kompleet assortiment aanbieden als Horeca groothandel, verhuurbedrijf en evenementen verzorger. Ook hebben we vanaf nu een maandelijkse folder met aanbiedingen.

 

© Welsystems ©